De locatie

HungaroMania 2018 vindt plaats in Leuven (Heverlee), in het centrum van België.

Adres: Heilig-Hartinstituut Heverlee, Naamsesteenweg 355, 3001 Leuven (Heverlee).
Gebruik dit adres niet voor correspondentie!

Deze plaats is heel goed bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer. Naast een gezellige grote zaal en een praatcafé hebben we er de beschikking over enkele vergaderzaaltjes, voor de sprekers, de markt en de expo.

De stad Leuven

De provinciehoofdstad Leuven ligt 25 km ten oosten van Brussel.

Leuven is een prachtige historische stad, waar de grootste Katholieke Universiteit van Europa en de hoofdzetel van AB InBev hun stempel op drukken. Ook het prachtige kleine en grote Begijnhof zijn zeker een bezoek waard.

Je kunt een toeristische zaterdag perfect combineren met je deelname aan HungaroMania op zondag. We helpen je hiervoor graag verder: laat je interesse weten via het formulier.

Met de auto

Leuven ligt vlak aan het knooppunt van de autostrades E40 en E314 (afrit 15) en is dus heel goed bereikbaar met de auto maar ook met de fiets.

Met trein en bus

Het station van Leuven is een van de grootste van het land. Rechtstreekse treinen zijn er minstens 2x/uur vanuit Antwerpen, Brussel, Luik en vele andere steden. Vanaf het station van Leuven brengt een andere trein of bus je naar Heverlee.