Fontos hír

A Hungaromania szervezői meghozták a felelős döntést: A HungaroMania 2020 elmarad. Az eseményt bizonytalan idore elhalasztjuk.
Sajnáljuk.

Nem szeretnénk résztvevőket, előadókat, árusokat, lektorokat, a fellépő művészeket, önkénteseket vagy bárkit, aki közvetlen kapcsolatba kerülhet a rendezvénnyel, a sars-CoV-2-vírus rizikójának kitenni. Emellett a rendezvény helyszínéül szolgáló iskola tanulóit sem szeretnénk veszélyeztetni.

A szervezők mindenkit személyesen értesítenek a változásról. A kifizetett belépők teljes áráát visszatérítjük (töltse ki a lapot!), bár minden adományt köszönettel fogadunk, ami segít az eddigi kiadásaink fedezésében.
Elnézést kérünk, ha valakiről megfeledkeztünk volna.

Viszont... ami késik, nem múlik...
Nemsokára mindenki számára elérheto lesz a kifejlesztett oltóanyag és legyozzük a vírust.
Így hát...

A HungaroMania visszatér! 2022-ben vagy 2023-ban újra jelentkezünk.

Írj nekünk!

Ezen a lapon törölheti a regisztrációját. Töltse ki a következő adatokat: a név, amire foglalt, hány főnek, esetleges támogatás és bankszámlaszám a visszafizetéshez.

 eltörölni a regisztrálásomat
 értesítést kapni az aktuális információkról
 értesítést kapni a 2022/2023-ban megrendezésre kerülő HungaroManiáról
 saját programponttal jelentkezni HungaroManiára
 az esemény támogatója lenni (szponzor, adomány)
 egyéb  Szeretnék értesítést kapni a HungaroMania következő rendezvényeiről

Kövesd a HungaroManiát Facebook-on is

Kik vagyunk

A Hungaromániát egy háromtagú csoport rendezi: Csonta István, Hedwig Gerits és Siegfried Mertens, akik együtt képviselik a leuveni Collegium Hungaricumot, a belgiumi magyar nyelvet oktató tanárokat és a belgiumi magyarul tanuló diákokat, említési sorrendben. Marc Vanden Bempt az Esperanto 300 vzw Leuven képviseletében.

Ezt a csoportot számos helyi felelős segíti a szervezésben, februárban nagyon sok helyi munkatárssal dolgoznak együtt.

Ők együtt alkotják a „HungaroMania” munkacsoportot, az Esperanto 3000 vzw Leuven közhasznú szervezeten belül. Együttműködve Leuven város önkormányzatával és különböző intézményeivel.