Fontos hír

A Hungaromania szervezői meghozták a felelős döntést: a HungaroMania 2020 nem kerül megrendezésre.
Sajnáljuk.

Nem szeretnénk résztvevőket, előadókat, árusokat, lektorokat, a fellépő művészeket, önkénteseket vagy bárkit, aki közvetlen kapcsolatba kerülhet a rendezvénnyel, a sars-CoV-2-vírus rizikójának kitenni. Emellett a rendezvény helyszínéül szolgáló iskola tanulóit sem szeretnénk veszélyeztetni.
A legtöbb magyar előadó lemondta a fellépését, a számos magyar egyetemen bevezetett karantén miatt. A résztvevők pedig elbizonytalanodtak, sokan nem váltanak jegyet.
Bár a fertőzés esélye nem nagy, a következmények súlyosak lehetnek, főleg egy olyan nemzetközi eseményen, mint a HungaroMania.

A döntést március 9- én hétfőn hoztuk meg. A nap hátralevő részében a következményeket vázoltuk. Mindenkit a 9.-én vagy 10.-én értesítettünk.
Elnézést kérünk, ha valakiről megfeledkeztünk volna.

Viszont... ami késik, nem múlik...
Néhány hónapon belül a vírus ismertebb, kontrollálhatóbb lesz. A mostani, influenza ellenihez hasonló oltóanyagot fejlesztenek ki, amelyet alkalmazhatunk.
Így hát...

Készüljenek fel a HungaroMania 2021-re! Már most elkezdjük a szervezést!
A helyszín és az időpont: 2021. február 28-a vasárnap (a dátum hamarosan megerősítésre kerül), a 2020-ra betervezett helyszínen..

A fenti okok miatt a szervezés nem csak több munkával, hanem kellemetlen anyagi következményekkel is jár.
Ennek ellenére a következő döntéseket hoztuk:

  • 1. A résztvevők visszaigényelhetik a belépőjegyek teljes árát.
  • 2. A visszatérítést mostantól 2020. december 31-ig lehet igényelni.
  • 3. Aki 2021. január 1- éig nem kéri vissza a belépőjegyek árát, automatikusan megveszi a jegyét a HungaroMania 2021-re. Köszönjük a bizalmat!
  • 4. Ugyanezek az elvek vonatkoznak az árusokra is.
  • 5. Természetesen minden adományt köszönettel fogadunk! 🙂

Kövesd a HungaroManiát Facebook-on is

Kik vagyunk

A Hungaromániát egy háromtagú csoport rendezi: Csonta István, Hedwig Gerits és Siegfried Mertens, akik együtt képviselik a leuveni Collegium Hungaricumot, a belgiumi magyar nyelvet oktató tanárokat és a belgiumi magyarul tanuló diákokat, említési sorrendben. Marc Vanden Bempt az Esperanto 300 vzw Leuven képviseletében.

Ezt a csoportot számos helyi felelős segíti a szervezésben, februárban nagyon sok helyi munkatárssal dolgoznak együtt.

Ők együtt alkotják a „HungaroMania” munkacsoportot, az Esperanto 3000 vzw Leuven közhasznú szervezeten belül. Együttműködve Leuven város önkormányzatával és különböző intézményeivel.