Az új helyszín

A HungaroMania nevű rendezvény 2018-ban a Belgium központjában fekvő Leuven (Heverlee) községben kerül megszervezésre.

A Heilig-Hartinstituut Heverlee címe: Naamsesteenweg 355, 3001 Leuven (Heverlee).
Kérjük, erre a címre ne küldjön levelet!

A helyszín mind autóval, mind vonattal könnyen megközelíthető. A nagyterem mellett lesz egy kávézó, és az előadásokhoz, a vásárhoz, a kiállításhoz és a többi programhoz más termek szolgálnak helyszínül.

Leuven városa

Leuven a belgiumi Vlaams-Brabant tartomány fővárosa, mely Brüsszeltől 25 km-re, keletre fekszik.

Nem csak a történelmi óváros nyújt felejthetetlen élményt a látogatónak, de több olyan kiemelkedő látványosággal is rendelkezik, mint például az 1426-ban alapított Leuveni Katolikus Egyetem (Katholieke Universiteit Leuven vagy KU Leuven), a XIV. századi gyökerekkel rendelkező Stella Artois sörgyár (AB InBev) de a Nagy- és Kis-Begina udvarok (Begijnhof) is varázslatos középkori hangulattal ajándékozzák meg a látogatót.

Egy szombati városnézés tökéletesen kombinálható a vasárnapi HungaroMania által kínált programokon való részvétellel. Ezzel kapcsolatban szívesen segítünk az érdeklődőknek. Kérjük, ezt az űrlap kitöltésekor jelezze.

Így talál meg bennünket autóval

Mivel Leuven az E40-es és az E314-es autópálya (15-ös kijárat) találkozásánál fekszik, autóval könnyen megközelíthető.

Így talál meg bennünket tömegközlekedéssel

A leuveni pályaudvar az ország negyedik legnagyobb pályaudvara, így Antwerpenból, Brüsszelből és más nagyvárosokból is legalább óránként járnak közvetlen vonatok.
Másik vonat vagy busz a pályaudvarról Heverleebe indul.