Az új helyszín 2020

... nemsokára itt látható!

Az helyszín 2018-ban

A HungaroMania nevű rendezvény 2018-ban a Belgium központjában fekvő Leuven (Heverlee) községben kerül megszervezésre.

A Heilig-Hartinstituut Heverlee címe: Naamsesteenweg 355, 3001 Leuven (Heverlee).
Kérjük, erre a címre ne küldjön levelet!

A helyszín mind autóval, mind vonattal könnyen megközelíthető.

A helyszínen van nagyterem, társalgó, étkező, csarnok (széles folyosó, ami összeköti a többi helységet) és kiállítótér, valamint kisebb termek az előadóknak.

Állatok az iskolába nem mehetnek be.

Leuven városa

Leuven a belgiumi Vlaams-Brabant tartomány fővárosa, mely Brüsszeltől 25 km-re, keletre fekszik.

Nem csak a történelmi óváros nyújt felejthetetlen élményt a látogatónak, de több olyan kiemelkedő látványosággal is rendelkezik, mint például az 1426-ban alapított Leuveni Katolikus Egyetem (Katholieke Universiteit Leuven vagy KU Leuven), a XIV. századi gyökerekkel rendelkező Stella Artois sörgyár (AB InBev) de a Nagy- és Kis-Begina udvarok (Begijnhof) is varázslatos középkori hangulattal ajándékozzák meg a látogatót.

Egy szombati városnézés tökéletesen kombinálható a vasárnapi HungaroMania által kínált programokon való részvétellel. Ezzel kapcsolatban szívesen segítünk az érdeklődőknek. Kérjük, ezt az űrlap kitöltésekor jelezze.

Így talál meg bennünket autóval, biciklivel

Mivel Leuven az E40-es és az E314-es autópálya (15-ös kijárat) találkozásánál fekszik, autóval könnyen megközelíthető.

A Heilig-Hartinstituut területén lehet parkolni, ami megközelíthető a Naamsesteenwegről, a jelzőlámpáknál. A parkoló az épület előtt jobbra és balra található és több mint kétszáz autó fér el benne. Biciklitároló is van.

Részletes útleírás:

Az E314-es útról a 15-ös kijáraton, a Boudewijnlaanra kell lekanyarodni Leuven felé. A Boudewijnlaanon kb. 2 km-t kell menni, a viadukt előtt jobbra kell rákanyarodni a leuveni körútra. Az első közlekedési lámpánál jobbra kell fordulni a Naamsesteenwegre, kb. 500 m után át kell menni a síneken, és további 400 m után ott van a jelzőlámpától balra a Heilig-Hartinstituut.

Így talál meg bennünket tömegközlekedéssel

A leuveni pályaudvar az ország negyedik legnagyobb pályaudvara, így Antwerpenból, Brüsszelből és más nagyvárosokból is legalább óránként járnak közvetlen vonatok.

A leuveni vonatállomásról egy másik vonat 5 perc alatt elvisz Heverlee állomásra. Az állomásról Namen felé kell elindulni, 500 m-re a jelzőlámpától balra van a HungaroMania területe.
A leuveni vasútállomásról autóbusszal is lehet menni (az 1-es, 2-es, 337-es vagy 616-os járatokkal), ami 15 perc alatt elvisz közvetlenül a Heilig-Hartinstituutig.