De nieuwe locatie voor 2020

...zal hier weldra verschijnen!

De locatie voor 2018

HungaroMania 2018 vindt plaats in Leuven (Heverlee), in het centrum van België.

Adres: Heilig-Hartinstituut Heverlee, Naamsesteenweg 355, 3001 Leuven (Heverlee).
Gebruik dit adres niet voor correspondentie!

Deze plaats is heel goed bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer.

We beschikken er over een prachtige feestzaal, een praatcafé en een eetzaal, een markthal en expo-ruimte en meerdere vergaderzaaltjes voor de sprekers.

Dieren zijn niet toegelaten in de school.

De stad Leuven

De provinciehoofdstad Leuven ligt 25 km ten oosten van Brussel.

Leuven is een prachtige historische stad, waar de grootste Katholieke Universiteit van Europa en de hoofdzetel van AB InBev hun stempel op drukken. Ook het prachtige kleine en grote Begijnhof zijn zeker een bezoek waard.

Je kunt een toeristische zaterdag perfect combineren met je deelname aan HungaroMania op zondag. We helpen je hiervoor graag verder: laat je interesse weten via het formulier.

Met de auto of de fiets

Leuven ligt vlak aan het knooppunt van de autostrades E40 en E314 (afrit 15) en is dus heel goed bereikbaar met de auto maar ook met de fiets.

Parkeren kan op het domein van het Heilig-Hartinstituut, dat je binnenrijdt aan de verkeerslichten op de Naamsesteenweg. De parking ligt links en rechts voor het gebouw en biedt plaats aan meer dan 200 wagens. Ook je fiets kan je daar plaatsen.

Wegbeschrijving in detail:

Op de E314 neem je de afrit 15 naar Leuven: de Boudewijnlaan. Die volg je ongeveer 2 km, voor het viaduct rijd je rechtsaf de ring van Leuven op. Aan de eerste verkeerslichten rijd je rechts de Naamsesteenweg op, na ongeveer 500 m de spoorweg over en na nog 400 m bereik je aan de verkeerslichten links het Heilig-Hartinstituut.

Met trein en bus

Het station van Leuven is een van de grootste van het land. Rechtstreekse treinen zijn er minstens 2x/uur vanuit Antwerpen, Brussel, Luik en vele andere steden.

Vanaf het station van Leuven brengt een andere trein je op 5' naar het station van Heverlee. Vanuit het station, richting Namen, wandel je na 500 m aan de verkeerslichten links het domein van HungaroMania op.
Of je neemt aan het station van Leuven de bus (nr. 1, 2, 337 of 616) die je na 15' vlak voor het Heilig-Hartinstituut afzet.